Smart Laundry er utviklet i samarbeid med Norges mest erfarne renseri: renseri.no. De sitter på over 30 år i bransjen og har renserimestere med mesterbrev fra både Tyskland og Norge. Du kan være trygg på at dine klær er i gode hender.

Normal behandlingstid er 4 dager. Det er visse artikler hvor mer tid er nødvendig og andre som trenger mindre. Dette er spesifisert i de ulike kategoriene.

Vi gjennomfører ekspressordre hvis du har behov for det. Da kan vi hente og levere på samme dag. Henting 07.00-09.00 og levering etter 18.00. Har du andre henvendelser som viker fra oppgitte tidspunkter, ta kontakt, og vi finner en løsning!

Det kan du selvfølgelig gjøre. Har du plagg som ikke er ført opp ved bestilling, legger du det i posen som vanlig og gi beskjed til sjøfåren. Vi teller opp alle artikler som hentes og du vil bli notifisert med korrigert betaling.

NB! Artikler som ligger under kategorien ”Butikk” kan ikke legges til i etterkant.

All informasjon om behandling er spesifisert for hver artikkel. Vi vasker og renser alt i henhold til plaggets spesifikasjoner. Er henvisningene på plagget fjernet eller uleselig må plagget bli behandles på eget ansvar.

Har du plagg du ikke finner, eller har noen usikkerheter rundt. Ta kontakt på e-post: post@smart-laundry.no og vi besvarer deg snarest, minimum innen 24 timer.

Hvis du har beskjeder eller spesielle instrukser for ordren din, kan du gi oss beskjed under: ”Spesialinstrukser”

Vi tar ikke ta på oss ansvar for knapper som faller av eller blir skadet. Dette skyldes at mange knapper er festet dårlig, slitt eller er av dårlig kvalitet. Det skjer dessverre at knapper faller av eller blir ødelagt under rens og vask, men det er svært sjeldent.

Hvis vi er så uheldige å skader/ ødelegger noen artikler erstatter vi selvsagt dette. Hvis feilen ligger hos leverandøren eller andre ved eksterne faktorer som for eksempel feilanvisninger eller kvalitetssvikt, vil ikke erstatningskravet ligge hos oss.

De fleste saker blir behandlet i løpet av en uke, men mer omfattende saker tar ca. 2-4 uker. Fremgangen i prosessen kommuniseres hyppig ved behov/ønske.

Alt som vaskes blir utsatt for vann, det vil si tekstiler som tåler vannbehandling. Når plagg blir renset, tilsier dette at kjemikalier og ikke vann blir benyttet. I dag finnes miljøvennlige kjemikalier og det en garanti at disse blir brukt. Kjemikalier til rens blir også resirkuler og brukt om igjen.

Det stilles de høyeste krav om miljøvennlighet i vår maskinpark og hos våre partnere.

99%! Vi klarer å fjerne nesten alle flekker vi får inn. Der vi ser utfordringer er hvor flekker er blitt forsøkt behandlet på utilstrekkelig måte før de leveres.

Har du et plagg som er skjørt, med en vanskelig flekk hvor plaggets fasong eller farge kan risikeres, vil vi alltid kommunisere dette med deg. Vi behandler det gjerne, men må gjøres på eget ansvar.

Du kan fritt endre ordren frem mot 8 timer før avtalt Hente-tidspunkt. Hvis du ønsker å gjøre endringer etter dette tidspunktet, vennligst ta kontakt med kundeservice. Husk at du alltids kan legge til eller ta bort enheter fra ordren når sjåføren ankommer.

Hvis du ikke tilgjengelig eller hjemme på avtalt tidspunkt og ingen beskjed/ avbestilling er kommunisert vil du bli pålagt et gebyr på kr 150. Vennligst gi oss beskjed om noe uforutsett forekommer slik at det blir avvik i ordinær avtale. Vi har selvsagt forståelse for at ting kan skje!

PS! Se ”Kan jeg kansellere ordren?” for avbestillingsregler.

Foreløpig må vi hente og levere ordren på samme adresse. Vi ser på muligheten for å kunne legge til denne muligheten.

Ja det kan du selvsagt få lov til! Avbestillingen må skje 8 timer før avtalt Hente-tidspunkt. Hvis avbestillingen ikke kommer 8 timer før, vil det ordinært belaster en avbestillingsavgift på kr 150, men hvis dette ikke er mulig, vennligst ta kontakt på e-post: post@smart-laundry.no.

Vi tar hånd om din klesvask og du trenger ikke å sortere vasken på forhånd. Alt blir fordelt etter farge og stoff, vasket, tørket og brettet. Helt klart til bruk.

I tillegg til vanlig klesvask tar vi også i mot baderoms matter, mopper og dusjforheng som kilovask.

PS! Artikler som mangler tydelig vaskehenvisninger festet til plagget, vil bli behandlet på egen ansvar.

Vi har svært god erfaring med brudekjoler og de behandles med stor forsiktighet og skånsomhet. Vi vet hvor viktig dette plagget er for deg!

Arbeidet som trengs varierer fra kjole til kjole og derfor har vi en pris som korrelerer med arbeidet (fra kr 1000 til kr 1500). Vi notifiserer deg om pris før betalingen gjennomføres.